Milkaid таблетки за дъвчене, за деца над 3 години и възрастни


Дъвчащите таблетки Milkaid® съдържат ензима лактаза, имат вкус на малина. Всяка таблетка съдържа 3000 FCC ALU/g (при киселинно рН<7) активни лактазни единици и е без изкуствени овкусители, глутен, мая или лактоза. Ензимът лактаза подобрява разграждането на лактозата при хора с временна или не лактозна нетолерантност.

Таблетките Milkaid® са разработени така, че разграждат лактозата, когато тя е в стомаха под влиянието на стомашните киселини. Те са удобни за приемане, ако се храните навън или приемате твърди храни, съдържащи лактоза. Сдъвчете 1-2 таблетки веднага с приема на храни, съдържащи лактоза. Това количество обикновенно е достатъчно да подпомогне асимилирането на лактозата. Можете да увеличите количеството таблетки, колкото е необходимо за вашите нужди, но еднократната доза не трябва да надвишава шест таблетки.

Насладете се отново на млякото с Milkaid таблетки

Изтегли брошура … 

ЛАКТОЗНА НЕПОНОСИМОСТ 


Млякото е полезно за човека, то съдържа протеини, мазнини и въглехидрати, както и витамини и минерали, и ни предоставя голяма част от нужното ни количество калций. В млякото въглехидратите са под формата на лактоза – тази специална млечна захар придава на млякото неговата деликатна сладост.
Много хора обаче не могат да разграждат (асимилират) правилно лактозата и тази неспособност на организма е известна като “лактозна непоносимост”.

прочетете повече …

Milkaid таблетки за дъвчене

Продуктите са хранителни добавки, да не се използват като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява при температура до 25°C на сухо и недостъпно за малки деца място. След отваряне капките се съхраняват в хладилник, за да се запази активноста на ензима за период от 6 седмици. Да се пазят замръзване. След отваряне таблетките се съхраняват на стайна температура. Да не се употребява след изтичане срока на годност отбелязан на опаковката и ако предпазното фолио на флакона е нарушено.
Ензимът лактаза в Milkaid таблетки за дъвчене е извлечен от естествени дрожди и е напълно безопасен.